Не гледај од страна! Учествувај!

Monday, January 19, 2015

Transforming the iceberg - Theory and practice of Intercultural Dialogue - Seminar 13-22 March 2015 Armenia

РРОМА објавува повик за учесници на семинар, кој што се оддржува во Ерменија од 13-ти до 22-ри март 2015 година. Проектот е поддржан од Ерасмус плус програмата во партнерство со International Center for Intercultural Research, Learning and Dialogue (ICIRLD).

На повикот може да се пријавуваат:

- Младински работници и младински лидери кои што имаат искуство во полето на интеркултурален дијалог;
- Имаат претходно искуство во споделување на тренинг модули за интеркултурално учење;
- Да бидат заинтересирани за градење на нови партнерства со европски организации;
- Да можат течно да зборуваат на англиски јазик!

За подетални информации кликнете на следниве линкови:
- Инфо-пакет: http://tinyurl.com/n6h8pz5
- Програма: http://tinyurl.com/pgozxro

Краен рок за пријавување е 28-ми јануари 2015 година!!!

Пријавувањето се врши со потполнување на апликацијата на следниот линк http://tinyurl.com/kommmh7


ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ПОКАЖАНИОТ ИНТЕРЕС!