Не гледај од страна! Учествувај!

Thursday, November 8, 2012

Повик за учество на обука

Во рамките на кампањата „Сидата не знае да дискриминира ... Заштити се!“ финансирана од MTV Staying Alive Foundation, Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација објавува Повик за учество на обука за креативност и водење на креативна кампања.


Кој може да земе учество?
Можат да земат учество сите заинтересирани млади од 16 до 25 години.

Како да се пријавите?
Испратете го следниот формулар* https://docs.google.com/open?id=0B8HhFyVVFLj-a1JseDdWbk42elU најдоцна до 13-ти Ноември 2012 на следниов е-маил: info@rromassn.org

* Откако ќе кликнете на линкот, за да може да го симнете и потполните формуларот, кликнете на File и одберете Download или CTRL+S

Обуката ќе се оддржи на 17-ти и 18-ти Ноември 2012 година во Пробиштип. Сите учесници ќе се стекнат со сертфикат за учество.

Не гледајте од страна; Учествувајте!

Ве очекуваме!