Не гледај од страна! Учествувај!

Thursday, August 30, 2012

Програмата „Млади во Акција“

Доколку имате прашања или ви треба помош, слободно не контактирајте на телефонскиот број: 031/481-189 или дојдете во просториите на РРОМА секој ден од 14.00 до 16.00 часот.

Исто така, информации можете да добиете доколку пишете на следниов е-маил: info@rromassn.org или на веб-страната: www.na.org.mk

Можете да дознаете повеќе за под-акцијата 1.1. (младински размени) на следниов линк.


За да дознаете повеќе информации за EVS (Европскиот Волонтерски Сервис) кликнете тука.

Доколку саката да дознаете за можностите на под-акцијата 4.3. (Обуки и Вмрежување), ве молиме кликнете тука.